Colour painting and Color palette makers Rreth Nesh – Zgjedhës Ngjyrash nga Imazhi
Menu

Rreth Nesh – Zgjedhës Ngjyrash nga Imazhi

 Bridgegalleryny.com është një faqe interneti e përgatitur për ju që dëshironi të përfitoni nga zgjedhësi i ngjyrave nga imazhi, zgjedhësi i ngjyrave RGB, selektori i ngjyrave të kromit, zgjedhësi i ngjyrave të imazhit, zgjedhësi i ngjyrave të kromit, zgjedhësi i ngjyrave të Adobe, zgjedhësi i ngjyrave html i imazheve, dhe shumë përdorime të tjera të kësaj faqe interneti.

               Bridgegalleryny.com është shumë e dobishme për ata prej jush që punojnë si stilistë, piktorë, ilustrues për mbledhjen e ngjyrave, mbledhës të ngjyrave android, krijues të faqeve në internet dhe dizajnues, dekorues të dhomave, arkitektë dhe shumë profesione të tjera që mund të përfitojnë nga kjo faqe e internetit.

Ky ueb Bridgegalleryny.com mund të shpjegojë në detaje të gjitha elementet e ngjyrave të përfshira në një imazh, duke përfshirë sekuencat e ngjyrave mbizotëruese, ngjyrat e mostrës, ngjyrat hex, ngjyrat RGB dhe emrat e plotë dhe të plotë të ngjyrave.

Nëse krijoni një faqe në internet ose blog ose si një blog profesionist ose amator, unë jam i sigurt se do ta keni shumë të vështirë të shkëputeni nga ngjyra gjashtëmbëdhjetë ose ngjyra heksadike. Për shkak se kjo hex ngjyra është përdorur më së shumti për të bërë versione të ndryshme të ngjyrave në internet.

Farë kuptohet me Hex Color?

Ngjyra hex në të vërtetë nuk është një ngjyrë, por është një nga mënyrat e shkrimit të kodeve të ngjyrave midis llojeve të tjera të kodimit të ngjyrave, të tilla si RGB, HTML, ose sende të tjera. Prandaj referohet si Kodi i Ngjyrave Hexa, ose shkurtuar si Hexa Code ose Hexa Coor ose Hex Color.

Shkrimi përdor numrat nga numrat 0 deri 9 dhe shkronjat (nga A në F), numri i kodeve përbëhet nga 6 karaktere, mund të përbëhet vetëm nga numra ose shkronja, ose një kombinim i numrave dhe shkronjave. Pastaj si një shënues para tij duke përdorur gardhin në fillim.

si nje shembull :

# 000000 (vetëm numra)

#FFFFFF (vetëm për shkronja)

# FF0000 (numrat dhe shkronjat e kombinuara)

Përveç kësaj, nëse jeni në botën e dizajnit grafik dhe shtypjes, duhet të jeni të njohur me termin RGB ngjyrë, i cili është i destinuar për paraqitje dixhitale ose ekran dixhital.

Isfarë kuptohet me ngjyrën RGB ???

RGB nënkupton “Red-Green-Blue” është një model i ndriçimit të ngjyrave (mënyra e ngjyrave shtesë) që përdoret për pajisjet hyrëse siç janë makinat e skanerit dhe pajisjet dalëse siç janë ekranet e monitorit, ngjyrat parësore (Kuqe, Blu, jeshile) në varësi të teknologjisë së pajisja e përdorur si CCD ose PMT në një skaner ose aparat fotografik dixhital, CRT ose LCD në ekranin e monitorit.

               Kur (Red-Blue-Green) të tre ngjyrat kombinohen për të formuar të bardhë, dhe kjo është arsyeja pse RGB quhet Ngjyra Shtesë ose ngjyra të tjera të ndriçimit të gjuhës. Ngjyra RGB është parimi i ngjyrës së përdorur nga media elektronike siç janë televizorët, monitorët e kompjuterave dhe skanuesit. Prandaj, ngjyrat e shfaqura nga RGB janë gjithmonë të ndritshme dhe të këndshme, sepse ato janë rregulluar në atë mënyrë që të monitorojnë ekranet, të mos shtypen në mënyrë që ata të jenë më të lirë të luajnë me ngjyra. Por kjo nuk do të thotë që RGB është pa problem sepse ekrani me ngjyra RGB gjithmonë do të jetë i lidhur me kapacitetin / aftësinë e grafikave kompjuterikë që e mbajnë atë. Pra, nëse kompjuteri që ne përdorim ka një kartë grafike të mirë dhe monitor LCD, ekrani me ngjyra RGB do të jetë shumë më i mirë se sa një monitor tubi me një kartë grafike normale.

Në vazhdim, unë do të shpjegoj metodat që duhet të përdorni për të përdorur ngjyrën e zgjedhjes nga imazhi si më poshtë:

1. Klikoni Zgjidhni “Zgjidhni imazhin tuaj”, pastaj zgjidhni imazhin që dëshironi të njihni kodin e ngjyrave dhe ngarkoni.

2. Shkruajeni emrin e figurës në kolonën bosh, pas “Futni emrin e figurës”

3. Pastaj klikoni “Dorëzo”

Pas kësaj rendi mbizotërues i ngjyrave, shembuj të ngjyrave, ngjyrosjeve, ngjyrave RGB dhe emrave të ngjyrave janë të plota dhe gjithëpërfshirëse në një tabelë.

Si ?? Easyshtë e lehtë, apo jo?

Ju lutemi provoni të ngarkoni sa më shumë fotografi që keni. Dhe shikoni rezultatet e kombinimeve të ngjyrave të prodhuara në tabelë. Fotografia që keni ngarkuar do të shfaqë të gjitha ngjyrat dominuese, ngjyrën hex, RGB Color, dhe gjithashtu emrin e ngjyrave.

Check Your Image Color
Enter image name : You must insert 4 word


This "Rreth Nesh – Zgjedhës Ngjyrash nga Imazhi" graphic has 20 dominated colors, which include . It makes so beautiful color combination inspired from this image.

Color data for:

ColorHexRGBName
#c07890rgb (192, 120, 144)
#a86078rgb (168, 96, 120)
#ffffffrgb (255, 255, 255)
#904860rgb (144, 72, 96)
#f0c0d8rgb (240, 192, 216)
#d8a8c0rgb (216, 168, 192)
#f0f0f0rgb (240, 240, 240)
#ffd8f0rgb (255, 216, 240)
#484848rgb (72, 72, 72)
#fffff0rgb (255, 255, 240)
#787878rgb (120, 120, 120)
#fff0ffrgb (255, 240, 255)
#f0f0ffrgb (240, 240, 255)
#783030rgb (120, 48, 48)
#ffc0d8rgb (255, 192, 216)
#f0c060rgb (240, 192, 96)
#f06090rgb (240, 96, 144)
#f0a878rgb (240, 168, 120)
#f0f030rgb (240, 240, 48)
#f06060rgb (240, 96, 96)