color picker from image blue ain\'t your color shades of blue color what color is the dress pantone color of the year paper mario color splash what color is your parachute pantone color of the year 2018 rcma no color powder is black a color Ngeunaan Kami – Picker Warna Ti Gambar color field painting water color painting color wheel painting in oil painting, thin veils of translucent color applied over a layer of opaque paint are known as: painting color names living room painting color ideas painting bathroom cabinets color ideas you tube water color painting color rite painting painting color wheel
Menu

Ngeunaan Kami – Picker Warna Ti Gambar

Bridgegalleryny.com mangrupikeun halaman wéb anu disiapkeun pikeun anjeun anu hoyong ngamangpaatkeun pemilih warna tina gambar, pamilih warna RGB, pemilih warna krom, pamilih warna gambar, pamilih warna krom, pemilih warna adobe, pamilih warna html, sareng seueur deui kagunaan halaman wéb ieu.

Bridgegalleryny.com berguna pisan pikeun anjeun anu damel salaku desainer warna, pelukis, ilustrasi pemilih warna, pemilih warna android, produsén wéb, sareng desainer, dekorasi kamar, arsiték, sareng seueur profesi sanés anu tiasa ngamangpaatkeun situs web ieu.

Wéb bridgegalleryny.com ieu tiasa ngajelaskeun sacara rinci sadaya elemen warna anu aya dina hiji gambar, kalebet urutan warna anu dominan, warna sampel, warna hex, warna RGB, sareng nami warna anu lengkep sareng lengkep.

Upami anjeun nyiptakeun halaman wéb atanapi blog atanapi salaku blog anu profésional atanapi amatir, kuring yakin anjeun bakal hésé pisan ngilang tina warna hexadecimal atanapi hex. Kusabab warna hex ieu paling loba dipaké pikeun ngadamel sababaraha vérsi warna dina wéb.

Naon anu dimaksud ku Hex Warna?

Hex warna saleresna sanés warna tapi éta mangrupikeun salah sahiji cara nyerat kode warna antara jinis-warna warna lain, sapertos RGB, HTML, atanapi barang-barang sanésna. Ku sabab kitu disebut salaku Kode Warna Hexa, atanapi disingkat janten Hexa Code atanapi Hexa Coor atanapi Hex Colour.

Tulisan nganggo nomer tina nomer 0 dugi ka 9 sareng aksara (tina A dugi F), jumlah kodeu diwangun ku 6 karakter, tiasa ngan ukur nomer atanapi hurup, atanapi gabungan nomer sareng aksara. Teras janten spidolna di payuneunana nganggé pager dina awal.

salaku conto:

# 000000 (nomer wungkul)

#FFFFFF (huruf ngan ukur)

# FF0000 (nomer sareng hurup gabungan)

Salaku tambahan, upami anjeun aya dina dunya desain sareng percetakan grafis, anjeun kedah akrab sareng istilah warna RGB, anu dimaksud pikeun tampilan Digital atanapi tampilan digital.

Naon anu dimaksud ku warna RGB ???

RGB nangtung pikeun “Red-Green-Blue” mangrupikeun modél pencahayaan warna (modeu warna aditif) anu dianggo pikeun alat input sapertos mesin scanner sareng alat output sapertos tampilan monitor, warna primér (Beureum, Bulao, Héjo) gumantung kana téknologi. alat anu dianggo sapertos CCD atanapi PMT dina alat scanner atanapi kaméra digital, CRT atanapi LCD dina layar monitor.

               Nalika (Red-Blue-Green) tilu warna digabungkeun pikeun ngabentuk bodas, sareng ieu alesan kunaon RGB disebut warna aditif atanapi warna pencahayaan basa anu sanés. Warna RGB mangrupikeun prinsip warna anu dianggo ku média éléktronik sapertos televisi, monitor komputer sareng scanner. Ku sabab éta, warna anu dipidangkeun ku RGB sok terang sareng pikaresepeun, sabab disusun ku cara sapertos ngawas tampilan, henteu dicitak ambéh langkung bébas maén sareng warna. Tapi éta henteu hartosna RGB mangrupikeun masalah sabab paparan warna RGB bakal terikat ka kapasitas / kamampuan grafik komputer anu ngalaksanakeunana. Maka upami komputer anu kami anggo gaduh kartu grafis anu hadé sareng monitor LCD, tampilan warna RGB bakal langkung saé tibatan monitor tube sareng kartu grafik normal.

Di handap ieu, kuring bakal ngajelaskeun metode anu anjeun kedah nganggo pikeun ngagunakeun warna tina gambar sapertos kieu:

1. Klik Pilih “Pilih Gambar anjeun” teras pilih gambar anu anjeun hoyong terang kode warna teras unggah.

2. Ketik nami gambar dina kolom kosong, saatos “Lebetkeun nami gambar”

3. Teras klik “Kirim”

Saatos éta urutan warna anu dominan, conto warna, héx warna, warna RGB, sareng nami warna lengkep sareng lengkep dina méja.

Kumaha?? Éta gampang, henteu ??

Punten cobian unggah saloba gambar sapertos anjeun. Sareng ningali hasil kombinasi warna anu dikaluarkeun dina tabél. Gambar anu ku anjeun upload bakal nunjukkeun sadaya warna anu dominan, warna hex, Warna RGB, sareng ogé nami warna.

Check Your Image Color
Enter image name : You must insert 4 word


This "Ngeunaan Kami – Picker Warna Ti Gambar" graphic has 20 dominated colors, which include Watermelon Pink, Strawberry Mousse, White, Violet Quartz, Sweetheart, Rhubarb Gin, Snowflake, Sweet Sachet, Pig Iron, Ivory, Steel, Lovely Euphoric Delight, Foundation White, Auburn Lights, Cotton Candy, Tomorokoshi Yellow, Medium Pink, Hazelnut Milk, Delightful Dandelion, Dubarry. It makes so beautiful color combination inspired from this image.

Color data for:

ColorHexRGBName
#c07890rgb (192, 120, 144)Watermelon Pink
#a86078rgb (168, 96, 120)Strawberry Mousse
#ffffffrgb (255, 255, 255)White
#904860rgb (144, 72, 96)Violet Quartz
#f0c0d8rgb (240, 192, 216)Sweetheart
#d8a8c0rgb (216, 168, 192)Rhubarb Gin
#f0f0f0rgb (240, 240, 240)Snowflake
#ffd8f0rgb (255, 216, 240)Sweet Sachet
#484848rgb (72, 72, 72)Pig Iron
#fffff0rgb (255, 255, 240)Ivory
#787878rgb (120, 120, 120)Steel
#fff0ffrgb (255, 240, 255)Lovely Euphoric Delight
#f0f0ffrgb (240, 240, 255)Foundation White
#783030rgb (120, 48, 48)Auburn Lights
#ffc0d8rgb (255, 192, 216)Cotton Candy
#f0c060rgb (240, 192, 96)Tomorokoshi Yellow
#f06090rgb (240, 96, 144)Medium Pink
#f0a878rgb (240, 168, 120)Hazelnut Milk
#f0f030rgb (240, 240, 48)Delightful Dandelion
#f06060rgb (240, 96, 96)Dubarry