color picker from image blue ain\'t your color shades of blue color what color is the dress pantone color of the year paper mario color splash what color is your parachute pantone color of the year 2018 rcma no color powder is black a color Babagan Kita – Pemilih Warna Saka gambar color field painting water color painting color wheel painting in oil painting, thin veils of translucent color applied over a layer of opaque paint are known as: painting color names living room painting color ideas painting bathroom cabinets color ideas you tube water color painting color rite painting painting color wheel
Menu

Babagan Kita – Pemilih Warna Saka gambar

Bridgegalleryny.com minangka situs web sing disiapake kanggo milih pengangkat warna saka gambar, pamilih warna RGB, pemilih warna krom, pemilih warna gambar, pemilih warna krom, pemilih warna adobe, gambar warna HTML5, lan akeh liyane nggunakake situs web iki.

Bridgegalleryny.com migunani kanggo sampeyan sing makarya minangka desainer warna, pelukis, ilustrasi pemilih warna, pemilih warna android, produsen web lan desainer, dekorasi ruangan, arsitek, lan akeh profesi liyane sing bisa njupuk kauntungan saka situs web iki.

Situs web bridgegalleryny.com iki bisa nerangake kanthi rinci kabeh unsur warna sing ana ing gambar, kalebu urutan warna sing dominan, warna sampel, warna hex, warna RGB, lan jeneng warna lengkap lan lengkap.

Yen sampeyan nggawe kaca web utawa blog utawa minangka blog sing profesional utawa amatir, aku yakin sampeyan bakal angel banget saka warna hexadecimal utawa hex. Amarga warna hex iki umume digunakake kanggo nggawe macem-macem versi warna ing web.

Apa tegese saka Hex Colour?

Werna Hex sejatine dudu warna nanging minangka salah sawijining cara nulis kode warna ing antarane jinis warna warna liyane, kayata RGB, HTML, utawa barang liyane. Mulane diarani Kode berwarna Hexa, utawa disingkat minangka Hexa Code utawa Hexa Coor utawa Hex Colour.

Nulis nggunakake nomer saka nomer 0 nganti 9 lan huruf (saka A nganti F), cacahe kode kalebu 6 karakter, bisa kalebu mung nomer utawa huruf, utawa gabungan nomer lan huruf. Banjur minangka spidol ing ngarepe dheweke nggunakake pager ing wiwitan.

minangka conto:

# 000000 (nomer mung)

#FFFFFF (huruf mung)

# FF0000 (nomer lan huruf gabungan)

Kajaba iku, yen sampeyan ana ing jagad desain grafis lan percetakan, sampeyan kudu kenal karo warna RGB, sing dimaksud kanggo Digital Appeareance utawa tampilan digital.

Apa tegese warna RGB ???

RGB tegese “Red-Green-Blue” minangka model lampu warna (mode warna aditif) sing digunakake kanggo piranti input kayata mesin scanner lan piranti output kayata monitor monitor, warna utama (Abang, Biru, Ijo) gumantung saka teknologi piranti sing digunakake kaya CCD utawa PMT ing scanner utawa kamera digital, CRT utawa LCD ing layar monitor.

               Nalika (Red-Blue-Green) telung warna digabungake kanggo mbentuk putih, lan iki dadi sebab kenapa RGB diarani warna aditif utawa warna lampu basa liyane. Werna RGB minangka prinsip warna sing digunakake dening media elektronik kayata televisi, monitor komputer lan scanner. Mula, warna sing ditampilake RGB mesthi padhang lan kepenak, amarga disusun kanthi cara kaya kanggo ngawasi tampilan, ora dicithak supaya luwih bebas muter warna. Nanging iku ora ateges RGB ora ana masalah amarga tampilan warna RGB mesthi bakal terikat karo kapasitas / kemampuan grafis komputer sing nggawa. Dadi, yen komputer sing digunakake duwe kertu grafis lan monitor LCD sing apik, tampilan warna RGB bakal luwih apik tinimbang monitor tabung kanthi kertu grafis normal.

Ing ngisor iki, aku bakal nerangake cara sing sampeyan gunakake kanggo nggunakake pilihan warna saka gambar kaya ing ngisor iki:

1. Klik Pilih “Pilih Gambar” banjur pilih gambar sing pengin ngerti kode warna banjur upload.

2. Ketik jeneng gambar ing kolom kothong, sawise “Ketik jeneng gambar”

3. Banjur klik “Kirim”

Sawise iku urutan warna dominan, conto warna, hex warna, warna RGB, lan jeneng warna lengkap lan lengkap ing meja.

Kepiye ?? Gampang, bener ??

Coba coba upload gambar kaya sing dikandhakake. Lan katon ing asil kombinasi warna sing diasilake ing meja. Gambar sing sampeyan upload bakal nampilake kabeh warna, warna hex, Warna RGB, lan uga jeneng warna.

Check Your Image Color
Enter image name : You must insert 4 word


This "Babagan Kita – Pemilih Warna Saka gambar" graphic has 20 dominated colors, which include Watermelon Pink, Strawberry Mousse, White, Violet Quartz, Sweetheart, Rhubarb Gin, Snowflake, Sweet Sachet, Pig Iron, Ivory, Steel, Lovely Euphoric Delight, Foundation White, Auburn Lights, Cotton Candy, Tomorokoshi Yellow, Medium Pink, Hazelnut Milk, Delightful Dandelion, Dubarry. It makes so beautiful color combination inspired from this image.

Color data for:

ColorHexRGBName
#c07890rgb (192, 120, 144)Watermelon Pink
#a86078rgb (168, 96, 120)Strawberry Mousse
#ffffffrgb (255, 255, 255)White
#904860rgb (144, 72, 96)Violet Quartz
#f0c0d8rgb (240, 192, 216)Sweetheart
#d8a8c0rgb (216, 168, 192)Rhubarb Gin
#f0f0f0rgb (240, 240, 240)Snowflake
#ffd8f0rgb (255, 216, 240)Sweet Sachet
#484848rgb (72, 72, 72)Pig Iron
#fffff0rgb (255, 255, 240)Ivory
#787878rgb (120, 120, 120)Steel
#fff0ffrgb (255, 240, 255)Lovely Euphoric Delight
#f0f0ffrgb (240, 240, 255)Foundation White
#783030rgb (120, 48, 48)Auburn Lights
#ffc0d8rgb (255, 192, 216)Cotton Candy
#f0c060rgb (240, 192, 96)Tomorokoshi Yellow
#f06090rgb (240, 96, 144)Medium Pink
#f0a878rgb (240, 168, 120)Hazelnut Milk
#f0f030rgb (240, 240, 48)Delightful Dandelion
#f06060rgb (240, 96, 96)Dubarry